مطالب سایت جنبه تجویزی ندارد و صرفا جهت اطلاع عمومی شما می باشد، قبل از هر اقدامی باید توسط پزشک متخصص ویزیت شوید.

درمان طبیعی بیماری پارکینسون

درمان بیماری پارکینسون

برای درمان بیماری پارکینسون بهتر است از روش های درمانی طبیعی استفاده کنید. استفاده از مواد غذایی پروبیوتیک، میوه ها و سبزیجات خام و تازه می تواند به بهبود این بیماری کمک کند. بهتر است از مواد غذایی سرشار از امگا۳، ویتامین Bs و منیزیوم استفاده کنید و تا حد امکان از مصرف آهن بیش از حد خودداری کنید. معمولا به افرادی که به پارکینسون مبتلا هستند توصیه می شود تا از مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین خودداری کنند. در ادامه با کلینیک زیبایی سلام همراه باشید تا بطور مفصل تر در خصوص روش های طبیعی درمان بیماری پارکینسون توضیح دهیم.

بیماری پارکینسون چیست؟ و راههای درمان بیماری پارکینسون

بیماری پارکینسون نوعی بیماری است که تحت تاثیر عوامل محیطی و ژنتیکی رخ می دهد. در این بیماری که در نتیجه اعصاب فاسد شده رخ می دهد، فرد بیمار با سفتی ماهیچه مواجه می شود. سفتی ماهیچه در  بدن فرد موجب می شود فرد از تعادل بسیار ضعیفی برخوردار باشد. فرد مبتلا به پارکینسون به سختی می تواند راه برود و با ارتعاشات مکرر مواجه است، هرچند که علائم بیماری در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد.

احتمال وقوع این بیماری در مردان بیشتر از زنان است و غیر از جنسیت، پارامتر های دیگری موثر بر ظهور بیماری، افزایش سن می باشد. با افزایش سن احتمال وقوع پارکینسون نیز افزایش می یابد. همانطور که قبلا هم ذکر شد نشانه های بیماری در افراد مختلف ممکن است متفاوت باشد و نمی توان یک روش را برای درمان همه بیماران تجویز کرد.

ممکن است عکس العمل بیماران مختلف به روش های مختلف درمانی متفاوت باشد.

علائم بیماری پارکینسون و روش درمان بیماری پارکینسون

از جمله مهمترین علائم بیماری پارکینسون ناپایداری وضعیتی شامل لرزش بدن، ضعف و سفتی بدن می باشد که در راه رفتن و حرکات بدن اختلال ایجاد می کند. فرد مبتلا به بیماری ممکن است در حین راه رفتن در حرکات خود مکث کند و یا توقف های کوتاهی داشته باشد. ضمن علائم حرکتی فرد با مشکلات ادراری، مشکل هاضمه و یبوست نیز مواجه خواهد شد.

بیمار ممکن است در انجام کارهای عادی مانند غذا خوردن، پیاده روی و صحبت کردن با مشکل مواجه شود. افسردگی، احساس خستگی، اختلال در تلکم، آشفتگی در خواب و برخی مشکلات پوستی از علائم پارکینسون می باشد.

از آن جایی که اختلالات گوارشی بطور مستقیم صحت و سلامت سایر اعضای بدن را تحت تاثیر قرار می دهد، دستگاه گوارش را معمولا مغز دوم به حساب می آورند. بنابراین لازم است فرد مبتلا به پارکینسون یکسری اصول را در تغذیه خود رعایت کند تا بدن او بتواند بطور خودکار بیماری را  درمان کند. در ادامه به رژیم غذایی مورد نیاز افراد مبتلا به بیماری پارکینسون اشاره خواهیم کرد.

توانبخشی در منزل

کاهش آهن میتواند به درمان بیماری پارکینسون کمک کند

فرد مبتلا به این بیماری بهتر است از مصرف بیش از حد آهن اجتناب کند. یکی از مهمترین دلایل این بیماری مسمومیت ناشی از مصرف زیاد فلزات سنگین می باشد که منجر به کاهش فشار خون و ایجاد سرگیجه در فرد و غش کردن می شود. استفاده از مکمل های آهن در فرد مبتلا به بیماری پارکینسون سبب زوال مغز می گردد.

وجود آهن اضافی در بدن سبب ایجاد هموکروماتوز و اکسیداسیون سلول های خونی و مغز می شود. یکی از دلایلی که مردان بیشتر از زنان به این بیماری مبتلا می شوند اینست که مردان راهی برای آزاد کردن خون از بدن ندارند.

مصرف منیزیوم برای درمان بیماری پارکینسون مفید است

مصرف مواد غذایی سرشار از منیزیوم و یا مصرف مکمل های منیزیوم می تواند به جلوگیری از جذب مواد سمی  توسط سلول ها  و رسوب فلزات سنگین و کلسیم کمک کند. منیزیوم در روده کوچک به جلوگیری از جذب فلزات سنگین مانند جیوه و آلومینیوم از روده کمک می کند به این ترتیب سلول ها می توانند رشد مثبت داشته باشند و این امر می تواند موجب درمان بیماری پارکینسون شود.

مصرف میوه ها و سبزیجات تازه برای درمان پارکینسون مفید است

میوه ها و سبزیجات ارگانیک بعنوان منبع خوبی از مواد غذایی ضروری مورد نیاز بدن شناخته شده اند. میوه ها و سبزیجات تازه سرشار از آنتی اکسیدان، مواد معدنی، ویتامین ها، فلاونوئید ها، آمینو اسید ها و فیبر ها می باشند ضمن اینکه این مواد غذایی دارای خاصیت ضد التهابی سلول های بدن نیز هستند.

مصرف میوه ها و سبزیجات ارگانیک به هضم غذا کمک می کنند و وجود فیبر عملکرد سیستم گوارشی را افزایش می دهد. بهبود وضعیت سیستم گوارشی می تواند به خروج مواد سمی از بدن و درمان بیماری پارکینسون نیز کمک کند.

لرزش دست در بیماری پارکینسون

خروج سموم بدن می تواند در درمان بیماری پارکینسون موثر باشد

در اطراف ما و محیط زیستی که ما زندگی می کنیم بطور معمول از علف کش، آفت کش ها و سموم مختلف می باشد که این مواد به چرخه مواد غذایی ما نیز وارد می شوند. مصرف مواد قندی مصنوعی و مواد غذایی فراوری شده هم می تواند سبب ورود سموم به بدن شود. بنابراین برای تخلیه این سموم از کبد و روده لازم است اقدام کنید چون تاثیر شگرفی روی درمان بیماری پارکینسون دارد.

محدودیت مصرف پروتئین در درمان بیماری پارکینسون نقش دارد

یکی از دلایل گرفتگی ماهیچه های بدن مصرف بیش از حد پروتئین می باشد از آنجائیکه گرفتگی ماهیچه ها در بیماران مبتلا به پارکینسون نیز شایع می باشد، بهتر است شما در مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین احتیاط کنید و مصرف پروتئین را به وعده شام محدود کنید.

مصرف ویتامین B و درمان بیماری پارکینسون

کمبود ویتامین B می تواند به اضطراب، افسردگی، کوبالامین (ناشی از کمبود ویتامین B) و جنون ناشی از کمبود اسید فولیک منجر شود. کمبود ویتامین  Bمی تواند اثر بدی روی حافظه فرد بگذارد. علاوه بر کمبود ویتامین B ، افزایش سن نیز اثر بدی روی حافظه و زوال مغز دارد. بنابراین لازم است برای درمان بیماری پارکینسون از مصرف ویتامین B غافل نشوید.

پرستاری در منزل

اثر مثبت چای سبز روی درمان بیماری پارکینسون

رادیکال های آزاد سبب تخریب سلول ها و دی ان ای می شوند. تولید رادیکال آزاد در بدن تحت تاثیر استرس و تنش های مختلف صورت می گیرد. آنتی اکسیدان ها نقش مهمی در مقابله با رادیکال های آزاد دارند. چای سبز جز دسته مواد غذایی سرشار از آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی و پلی فنول ها می باشد. بعلاوه تیانین موجود در چای سبز به افزایش سطح دوپامین بدن کمک می کند. خیلی از افراد گزارش کرده اند مصرف سه فنجان چای سبز در طی روز به تسکین علائم بیماری پارکینسون و درمان بیماری پارکینسون کمک شایانی کرده است.

امگا ۳ اثر مثبتی روی درمان بیماری پارکینسون دارد

امگا۳ نیز مانند چای سبز به افزایش سطح دوپامین مغز کمک می کند و التهابات مغزی را کاهش می دهد. بهتر است حداقل هفته ای ۳ بار از مواد غذایی دریایی استفاده کنید. این مواد غذایی جز منابع اصلی امگا ۳ محسوب می شوند که به درمان بیماری پارکینسون و کنترل بیماری پارکینسون کمک می کنند. غیر از مواد غذایی دریایی، دانه ها و آجیل ها و تخم مرغ نیز سرشار از امگا ۳ هستند که به بهبود بیماری کمک می کنند.

غذاهای تخمیر شده رویدپارکینسون اثر مثبت دارند

باکتری های موجود در مواد غذایی پروبیوتیک سبب افزایش سطح فلور موجود در روده می شود. وجود باکتری های در روده به سلامت روده کمک می کند. داشتن یک روده سالم می تواند به بهبود وضعیت سلامت کل بدن کمک کند. بنابراین توصیه ما به شما برای درمان بیماری پارکینسون و کنترل بیماری پارکینسون تقویت روده با مصرف غذاهای پروبیوتیک می باشد. مواد غذایی مانند لبنیات پروبیوتیک، چای کامبوجا، کفیر، کیمچی، سویای تخمیر شده (تمپه) و کلم ترش حاوی این باکتری های مفید هستند. این مواد غذایی به تخلیه سموم بدن و فلزات سنگین از بدن کمک می کنند.

نتیجه گیری کلی

مهمترین علت وقوع پارکینسون کاهش سطح هورمون دوپامین مترشحه از مغز می باشد. دوپامین بعنوان انتقال دهنده عصبی مغز عمل می کند و در ایجاد خلق و خوی مثبت در فرد موثر است. بنابراین بهتر است افراد مبتلا به پارکینسون از مواد غذایی که محرک تولید دوپامین هستند استفاده کنند. از جمله این مواد غذایی تخم مرغ، روغن نارگیل، آجیل، مواد غذایی سرشار از امگا۳ می باشد که به حفظ سلامت مغز کمک می کند.

با توجه اثر سمی رادیکال آزاد روی بدن و  افزایش تولید رادیکالهای آزاد در طی تنش و افزایش سن لازم است برای کنترل بیماری پارکینسون از غذاهای سرشار از مواد آنتی اکسیدانی فلاونوئیدی و پلی فنول ها استفاده شود.

این غذا ها نقش ضد التهابی نیز دارند که به کاهش التهاب سلول های مغزی و بدن کمک می کند و علایم بیماری PD را کاهش می دهند. همیشه به یاد داشته باشید از استرس بدنتان را دور نگه دارید چون منبع اصلی تولید رادیکال های آزاد در بدن زندگی پر از تنش و استرس می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button