مطالب سایت جنبه تجویزی ندارد و صرفا جهت اطلاع عمومی شما می باشد، قبل از هر اقدامی باید توسط پزشک متخصص ویزیت شوید.

پیکر تراشی

پیکر تراشی

یکی از روش های عالی برای تخلیه چربی از اطراف شکم و پهلو، روش پیکر تراشی است. در این روش مشکلاتی که در لیپوساکشن وجود دارد، رفع شده است. با ایجاد حرکات لرزشی کانولا، تمامی سلول های چربی بدن تخریب شده و چربی ها آزاد میشوند. پس از آن نیز چربی ها را بدون هیچ درد و خونریزی می توان به وسیله دستگاه از بدن خارج نمود. در پیکر تراشی با عمل لیپوماتیک ، روش لیزر و ایجاد حرارت در بافت های چربی استفاده نشده و کم فیبروز زیر بافت پوست، لیفت و سفت شدن پوست را به دنبال خواهد داشت. با استفاده از این روش می توان سایز، حجم، فرم و شکل بدن را تغییر داد. دوره بیماری در لیپوماتیک یک هفته بوده ولی نیاز است تقریبا ۲ هفته از گن استفاده شود.

در روش لیپوماتیک برای پیکر تراشی از امواج مادون صوت( التراسونیک)، که توسط یک کمپرسور به عنوان یک منبع نیرو مورد استفاده قرار میگیرد، با بافت های چربی برخورد نموده و کاهش سایز را به دنبال خواهد داشت. اصلا تخلیه به صورت یکنواخت از پهلو، باسن، شکم و … انجام می شود. می توان این چربی های برداشته شده را در قسمت های دیگر بدن مورد استفاده قرار داد.

انواع پیکرتراشی کدامند؟

در اصل لیپوماتیک و از بین بردن چربی های دور شکم و پهلو به روش های مختلفی صورت می پذیرد. از این میان می توانیم به پیکر تراشی با لیپولیز، لیپوماتیک، لیپوست، اولتراسونیک و لیپوساکشن اشاره نماییم. هر یک از این روش های درمانی دارای مزایای خاصی بوده و مناسب برای حجم خاصی از چربی های بدن می باشند.

از این رو بهتر است پیش از اقدام به پیکر تراشی حتما به پزشک متخصص مراجعه نموده و با توجه به میزان حجم چربی بدن، اقدام به استفاده از روشی مناسب نمایید.

پیکر تراشی با استفاده از روش لیپوماتیک

اگر از سلامت کامل جسمی برخوردار هستید، و با دیدن خون حالتان بد نمی شود، بهتر است از روش تراش پیکر با لیپوماتیک استفاده کنید. این روش نیازی به آزمایشات اولیه ندارد. در حالی که دیگر روش ها نیاز به انجام رادیوگرافی، تست خون و آزمایشات پزشکی خواهد داشت.

در صوتی که از قرص های ویتامین استفاده می کنید، بهتر است پیش از جراحی پیکر تراشی این مسئله را با پزشک خود در میان بگذارید. تا ماده ای دیگر بجای آن برای شما تجویز نماید. تقریبا تمامی پزشکان بر این مسئله تاکید دارند که بهتر است ۱۰ روز پیش از عمل لیپوماتیک از اهدای خون خودداری نمایید.

پس از انجام جراحی نیز باید ناحیه زخم را با باند بپوشانید. از این رو حتما پیش از پیکرتراشی فشار خود را بگیرید، تا پس از درمان اگر زخم را پانسمان نمودید، با مشکلی روبه رو نشوید.

نحوه انجام پیکر تراشی به چه صورت است؟

اولین قدم برای انجام این عمل مراجعه به پزشکی ماهر و با تجربه است. پزشک در جراحی ابتدا منفذی به قطر ۲ الی ۵ میلی متر در محل ایجاد نموده و کانولای دستگاه را وارد بافت های چربی بدن می نماید. پس از آن با استفاده از امواج مادون صوت با فرکانس زیر ۲۰ هرتز، درون بافت های چربی شک ایجاد نموده و منجر به تخریب بافت های چربی می شود.

در حین انجام این کار برای پیکر تراشی از محلولی خاص جهت بی حسی و از بین بردن خونریزی نیز وارد بافت های چربی می کند. پس از آن مخلوط محلول و چربی های خرد شده، از طریق همان منفذ از بدن خارج می شوند.

در روش لیپوماتیک اینفراسونیک، سیستم ایمنی فعالی بود و به محض اینکه دستگاه با بافت های فاقد چربی برخورد می کند، به صورت خودکار متوقف می شود. این عمل از پارگی احشا پیشگیری می کند. از سوی دیگر چون در بافت های چربی جهت پیکر تراشی هیچ حرارتی ایجاد نمی شود، سوختگی و نکروز پوست را نیز به دنبال نخواهد داشت.

میزان خروج چربی در هر جلسه بستگی به تشخیص پزشک دارد. این که وزن، محتوای چربی بدن و سایز بدن در چه وضعیتی قرار داشته باشد، در مدت پیکر تراشی تاثیر گذار است. اما در شرایط ایده آل، حداکثر ۵ لیتر چربی از بدن خارج می شود.

پیکر تراشی پهلو و شکم

مزایای استفاده از پیکرتراشی به روش لیپوماتیک

از جمله مزایایی که می توانیم برای این روش درمان بیان نماییم، عبارتند از:

  • دوران نقاهت کوتاه مدت
  • جلوگیری از کبودی، تورم و خونریزی کمتر
  • بروز درد کمتر در حین عمل و بعد از آن
  • بهبود سریع
  • پیشگیری از سوختگی پوست
  • استفاده کمتر از داروهای بیهوشی برای پیکر تراشی
  • پیشگیری از شلی پوست، و جمع شدگی در پوست
  • از بین رفتن خطر پارگی احشایی و آمبولی بدن

از جمله قسمت هایی که می توان با روش لیپوماتیک از چربی های اضافه آن خلاص شد، باید به شکم، پهلو ها از قسمت پایین چانه تا خط گردن، کمر، باسن، داخل زانوها، بازو ها، بیرون و داخل ران ها، قفسه سینه، و لگن اشاره نماییم.

چه افرادی می توانند از روش پیکر تراشی استفاده کنند؟

به صورت کلی باید بگوییم افرادی که قادر هستند اقدام به لیپوماتیک اندام خود نمایند، باید دارای ویژگی های خاصی باشند. از جمله این ویژگی ها می توانیم به موارد زیر اشاره نماییم.

  1. افرادی که از سلامت کامل برخوردار هستند و از بیماری های خطرناک رنج نمی برند.
  2. افرادی که غیر سیگاری هستند.
  3. بزرگسالانی که بیش از ۷۰ درصد لاغری اندام خود را از طریق روش های طبیعی و غیرطبیعی بدست آورده اند. اما دارای پوست های صاف با پایه های عضلانی هستند.
  4. افرادی که اهداف مشخصی برای پیکر تراشی در ذهن خود داشته و دیدگاه مثبتی به این عمل دارند.

افرادی که دارای چربی های موضعی هستند و با استفاده از رژیم های غذایی و ورزشی قادر به از بین بردن انها نمی باشند، بهترین روشی که می توانند انتخاب کنند، پیکر تراشی است. این عمل برای کسانی که از چاقی مفرط رنج می برند، و قصد دارند لاغر شوند اصلا مناسب نیست.

بهتر است این دسته از افراد برای لاغری از روش های مطمئن تر دیگری همچون اسلیو معده، یا جراحی های لاغری استفاده کنند. که مزایای بیشتری را برای انها دربر دارد.

سوالات متداول در مورد پیکرتراشی با روش لیپوماتیک

طول درمان لیپوماتیک چقدر است؟

اصولا بیمار در روش درمانی لیپوساکشن به مدت ۲ ماه درد خواهد داشت. آن هم به دلیل استفاده از مواد بی حسی زیاد و آسیب به بافت های بدن. اما در پیکر تراشی بیمار در روزهای اول یا حداکثر به مدت یک هفته درد خواهد داشت و پس از آن قادر به انجام اعمال روزمره خود خواهد بود.

چه کسانی نباید لیپوماتیک نمایند؟

 برخی از افراد که شاخص توده چربی بدنشان از ۳۰ بیشتر باشد، بهتر است اقدام به عمل پیکرتراشی نکنند. از سوی دیگر خانم های باردار و شیرده بهتر است از این عمل خودداری نمایند. افرادی که از سلامت کامل جسمی برخوردار نیستند نیز، نمی توانند افراد مناسبی برای لیپوماتیک باشند.

تجمع چربی در بدن همه انسان ها وجود دارد. اما برخی از افراد در قسمت های بیشتری از بدن خود با تجمع چربی روبه رو می شوند. این افراد در صورتی که بخواهند در تمامی قسمت ها اقدام به پیکر تراشی نمایند، ممکن است دچار خونریزی یا عفونت شوند.

زیرا باید در قسمت های مختلفی از بدن برش هایی را ایجاد کنند. از سوی دیگر افرادی که با انجام این عمل به دنبال لاغر شدن و کاهش وزن هستند نیز، افرادی مناسب برای پیکر تراشی به شمار نمی روند.

پیکر تراشی و زیبایی اندام

لیپوماتیک نسبت به دیگر روش ها چه برتری دارد؟

در این روش درمانی احتمال آمبولی شدن بیمار بسیار کم است. در صورتی که در دیگر روش های همچون ساکشن چربی این مسئله بسیار در بیمار رخ می داد. از جمله رایج ترین روش های پیکر تراشی برای لاغری نواحی اطراف لیپوماتیک شکم و پهلو می باشد.

این روش در میان مردم به محبوبیت دست یافته و زیاد استفاده می شود. از سوی دیگر افراد با خارج نمودن چربی های بدن، می توانند آنها را در دیگر قسمتهای بدن استفاده نمایند. مثلا برای حجم دهی به باسن، سینه و … . دلیل این محبوبیت پیکر تراشی بی عارضه بودن این رو درمانی برای رسیدن به تناسب اندام به شمار می رود.

البته در برخی موارد نیز ممکن است بیمار با خونریزی، عفونت، کبودی، زود بسته شدن منافذ پوست، تخلیه نامناسب مایع از بدن و .. رو به رو شود. البته این موارد بستگی به مراقبت های پیش و پس از عمل بیمار و میزان مهارت پزشک پیکرتراشی دارد.

در این روش درمانی می توانید بدون آسیب رساندن به سلول ها وبافت های بدن، چربی ها را از بدن خارج نمایید. اگر از روش پیکرتراشی برای رسیدن به کاهش اندام بهره مند می شوید، باید بدانید که هزینه بالایی باید بپردازید.

عوارض جانبی لیپوماتیک چیست؟

از جمله مهمترین عوارضی که می توانیم برای روش درمانی پیکر تراشی بیان نماییم، عبارتند از:

  • ایجاد کبودی در محل تخلیه چربی
  • بی نظمی در قاعدگی
  • درد و خارش در محل عمل
  • حالت تهوع
  • زخم، تورم، التهاب در زیر پوست محلی که تخلیه چربی صورت پذیرفته است، به مدت دو روز بعد از عمل
  • بازگشت مجدد چربی ها به بدن
  • باقی ماندن جای زخم جراحی پیکر تراشی

این عوارض را می توانیم در برخی از موارد پس از عمل شاهد باشیم.

مراقبت های پس از پیکر تراشی چیست؟

از جمله مراقبت هایی که باید پس از لیپوماتیک در نطر بگیریم، رژیم غذای مناسب است. بهتر است پس از لیپوماتیک از خوردن الکل پرهیز نمایید. از سوی دیگر به میزان کافی آب مصرف کنید. در صورتی که از بی حسی موضعی برای لیپوماتیک استفاده شده است، نیازی نیست بیمار از رژیم غذایی خاصی استفاده نماید.

فعالیت بدنی مناسب از جمله دیگر مراقبت های پس از پیکر تراشی به شمار می رود. بیمار لازم است در چند ساعت اول بعد از عمل استراحت مطلق داشته باشد. از رانندگی پرهیز نموده، و کمی پیاده روی کند. بهتر است بعد از عمل از نشستن به صورت ۹۰ درجه پرهیز شود.

بیمار باید به صورت نشسته، دراز کشیده یا ایستاده استراحت نماید. حداقل به مدت یک هفته از انجام تمرینات ورزشی خودداری شود. یا این که در روزهای اول از ورزش های سنگین خودداری نموده و به مرور این عمل را انجام دهد.

ضعف و سرگیجه بیمار پس از عمل پیکر تراشی طبیعی است. زیرا چربی های بدن را خارج نموده، و بدن با این کنش رو به رو می شود. در این حالت باید بیمار به حالت نشسته یا دراز کشیده در آید. پس از جراحی لیپوماتیک استفاده از گن های مخصوص بسیار توصیه می شود.

زیرا ممکن است بدن پس از تخلیه چربی با تورم مواجه شود. از این رو استفاده از گن توصیه می شود. این گل ها مخصوص بوده و می توان پیش از حمام رفتن ان را خارج نموده و مورد شستشو قرارداد. پس از خشک شدن مجددا از آن استفاده نمایید. حداکثر ۲ هفته بعد از پیکرتراشی باید از گن استفاده شود.

برای پیشگیری از، از حال رفتن بعد از دیدن خون که برخی از افراد نسبت به آن حساس هستند، بهتر است بیمار مراحل پانسمان را مشاهده نکند. برخی از افراد نیز بعد از پیکر تراشی دچار حالی هستند که بعد از ادرار دچار بیهوشی می شوند و غش می کنند.

از بین بردن چربی های شکمی با پیکر تراشی به روش لیپوماتیک

در اصل این عمل در خانم های باردار بعد از زایمان رخ می دهد که به سنکوپ از ادرار معروف است. این حالت ممکن است بعد از عمل پیکر تراشی و تخلیه چربی نیز رخ دهد. در این حالت بهتر است بیمار بر روی زمین بنشیند یا دراز بکشد. به هیچ عنوان در حمام و دستشویی را قفل نکنید تا در صورت نیاز بتوانید کمک بگیرید.

مدیریت درناژ نیز یکی دیگر از مراقبت های پس از پیکر تراشی است. درناژ در اصل خروج خونابه یا ماده های بی حسی از قسمت های برش خورده بدن، حداقل به مدت ۴۸ ساعت بعد از تخلیه چربی است. ر چه قدر این مایع بیشتر از بدن تخلیه شود، تورم و کبودی کمتر خواهد شد.

استفاده از آنتی بیوتیک به مدت یک هفته بعد از عمل توصیه می شود. در صورتی که با تورم، تن، درد در محل تخلیه، ترشحات بودار و … رو به رو شدید بهتر است حتما به پزشک مراجعه نمایید. در انتها نیز حمام کردن بعد از پیکرتراشی بسیار مهم است.

باید محل های بریدگی را تمیز نگه دارید. از این رو هر دو روز یک بار حتما حمام روید. در حمام ابتدا دست های خود را با صابون بشویید، سپس محل تخلیه را ماساژ دهید و محل بریدگی را با آب وصابون بشویید. بعد از خروج از حمام محل جراحی پیکرتراشی را مجددا پانسمان کنید. اگر دیگر در محل برش مایه ای تخلیه نشد، می توانید پانسمان نمودن را تمام کنید.

 در انتها نیز بهتر است حتما سه روز پیش از عمل پیکر تراشی از مصرف هر نوع آسپیرین و ایبوپروفن خودداری نمایید. زیرا استفاده از این داروهای انعقاد خون، منجر می شود تا بدن دچار خونریزی و اسیب جدید گردد. از سوی دیگر گلبول های سفید خون را نیز کاهش خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button