مطالب سایت جنبه تجویزی ندارد و صرفا جهت اطلاع عمومی شما می باشد، قبل از هر اقدامی باید توسط پزشک متخصص ویزیت شوید.

تعویض پروتز سینه

تعویض پروتز سینه

اِکسپلنت یا جراحی تعویض پروتز سینه روشی عالی برای برداشتن ایمپلنت های قدیمی و آسیب دیده است. در این عمل بیشتر خانم هایی که تقریبا زمان طولانی اقدام به انجام پروتز سینه نموده اند، اقدام به تعویض می نمایند. ۲۰% این خانم ها کسانی هستند که تقریبا ۸ الی ۱۰ سال از انجام پروتز سینه قبلی آنها گذشته باشد. جراحان پلاستیک امریکا( ASPS)، در سال ۲۰۱۷ اقدام به انجام ۲۸۰۰۰ تعویض پروتز سینه نمودند. طبق آمار خانم ها با دلایل و انگیزه های خاص و متفاوت، در سنینی مختلف اقدام به انجام این عمل می نمودند.

روش های انجام اِکسپلنت

خانم ها به روش های مختلفی می توانند اقدام به برداشتن پروتز سینه خود نمایند. این گزینه ها عبارتند از:

  • انجام پیوند چربی و لیفت سینه برای تعویض پروتز سینه
  • برداشتن پروتز سینه
  • کار گذاشتن ایمپلنت های جدید برای تعویض پروتز های قبلی سینه
  • جراحی برداشتن پروتز سینه با عنوان en bloc

این روش ها از جمله متداول ترین روشهای انجام تعویض در پروتز های سینه می باشد.

دلایل انجام عمل ترمیمی پروتز سینه

برخی از افراد که اقدام به انجام تعویض پروتز سینه می نمایند، دلایل گوناگونی می توانند برای اقدام به این عمل داشته باشند. مثلا ممکن است خانمی از اندازه سینه قبلی خود رضایت نداشته باشد، و به دنبال تغییر در اندازه سینه های خود باشد.

یا مثلا برخی نگران هستند که مبادا پروتز سینه آنها جابجا شده باشد، یا دچار پارگی گردیده باشد. در این حالت به عمل ترمیمی پروتز سینه روی می آورند. یا از جمله دیگر دلایل، تغییر جنس سیلیکون یا تغییر دادن مدل های مختلف آن است.

برخی از خانم ها به دلیل دردی که از انقباض کپسول دارند، به تعویض پروتز سینه روی می آورند. ممکن است در طول زمان فرم سینه هایی که پروتز شده اند، تغییر نموده و یا در بافت سینه ها تغییراتی ایجاد شود. این عمل ظاهر سینه ها را زشت نموده و منجر به بروز نارضایتی در بیمار می شود.

در این حالت نیز بیمار تصمیم به تعویض پروتز سینه می نماید. اما این نکته را به خاطر داشته باشید، که عمل ترمیمی پروتز سینه، یک عمل روتین یا معمولی نیست. بلکه از حساسیت بالایی برخوردار بوده و باید حتما طبق نظر پزشک و متخصص انجام شود.

می توانید برای جراحی تعویض پروتز سینه به پزشک متخصص مراجعه نموده، و پس از این که در مورد اهداف و تمایلات خود برای انجام این عمل صحبت نمودید، پزشک با طرح و برنامه، شرایط عمل را با بیمار خود در میان گذاشته و اقدام به این کار خواهد نمود.

راه های بزرگ کردن سینه

هزینه برداشتن و تعویض پروتز سینه چقدر است؟

اصولا هزینه این دسته از جراحی ها، بسته به نوع عمل، و این که آیا باید بر روی یک سینه انجام شود یا هر دو سینه، متفاوت و متغیر خواهد بود.

هزینه های ناشی از جراحی ترمیمی و تعویضی پروتز سینه، شامل: نسخه داروها، لباسهای اتاق عمل و بعد از عمل، هزینه های بیمارستان، قیمت پروتز، دستمزد جراح، هزینه بیهوشی و آزمایش های پزشکی در کنار عکسهای رادیولوژی می باشد.

زمانی که قصد دارید عمل تعویض پروتز سینه را انجام دهید، بهتر است به میزان راحتی خودتان با جراح پروتز سینه ، و تجربه وی در این کار، حتما توجه نمایید. زیرا این موارد در کنار هزینه های جراحی، هر دو حائز اهمیت هستند.

کاندید های مناسب برای انجام عمل ترمیمی سینه

برخی از افراد می توانند کاندیدای مناسبی برای انجام عمل های جراحی برداشتن پروتز سینه به شمار روند. البته این عمل تنها برای کسانی است، که یک بار قبلا اقدام به جراحی پروتز سینه نموده باشند. پس از آن به دلایل مختلف همچون نارضایتی، یا نگرانی و… قصد تعویض پروتز سینه خود را دارند.

عمل ترمیمی پروتز سینه

با انجام عمل ترمیم پروتز سینه، می توان به راحتی بیشتر نگرانی هایی بیمار را برطرف نمود. زیر تعویض پروتز سینه جدید با پروتز قدیم، این نگرانی ها را از بین می برد. اگر برخی شرایط را دارا هستید، قادر خواهید بود جراحی تعویض پروتز را انجام دهید.

  1. از سلامت جسمانی و وزن ثابت برخوردار باشید.
  2. سیگاری نباشید.
  3. از شکل، سایز، و ظاهر پروتز سینه خود خسته شده باشید.
  4. انتظارات واقع بینانه ای داشته باشید.
  5. شرایط نگران کننده ای در پروتز سینه های خود احساس کنید.

اگر تصمیم دارید این عمل را انجام دهید، باید وقت بگذارید و تصاویر یا ویدیو های عمل تعویض پروتز سینه را مشاهده کنید. این که چه مدت نیاز به دوران نقاهت خواهید داشت، یا آمادگی های قبل از عمل باید چه باشد، و چه انتظاراتی باید از انجام این عمل داشته باشید و دیگر موارد، کسب اطلاع نمایید.

جراحی برداشتن پروتز سینه چگونه است؟

این که عمل تعویض پروتز سینه چقدر طول می کشد، یا نیاز به بی حسی و بی هوش کننده دارد یا خیر، بستگی به نوع عمل انجام شده شما خواهد داشت. اما در کل این عمل باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • برداشتن پروتز سینه و کپسولوتومی: این عمل برای هر یک از سینه ها زمانی تقریبا ۱ ساعته نیاز دارد و باید بیهوشی عمومی صورت پذیرد.
  • لیفت سینه و برداشتن پروتز: بسته به سایز سینه ها زمانی معادل ۲ تا ۳ ساعت طول کشیده و باید بیهوشی عمومی صورت پذیرد.
  • تعویض پروتز سینه: این عمل برای هر سینه نیم ساعت( ۳۰ دقیقه) لازم دارد. باید بیهوشی عمومی انجام شود.
  • برداشتن پروتز سینه: زمانی معادل ۴۵ دقیقه لازم دارد، و نیاز به بیهوشی عمومی خواهد داشت. البته در برخی موارد نیز ممکن است از بی حسی های موضعی استفاده شود.

آیا لازم است ایمپلنت های سینه برداشته شود؟

این که فرد بیمار تصمیم به برداشتن یا تعویض پروتز سینه نماید، بدو شک به عوامل مختلفی بستگی خواهد داشت. رایج ترین دلایلی خانم ها برای انجام این عمل در کلینیک زیبایی سلام ، از این قرار بود:

اختلال در سلامتی: برخی از خانم ها به دلیل انقباض کپسولی، بیماری های پروتز سینه، نشت سیلیکون یا عفونت و… مایل به این عمل بودند.

عوارض جراحی: برخی دیگر به دلیل عوارضی همچون جابه جایی، آویزان شدن، عدم تقارن ایمپلنت، بیرون زدگی، فروکش کردن، چین خوردن و.. تعویض پروتز سینه انجام می دادند.

تغییر شیوه زندگی: برخی دیگر مایل به داشتن ایمپلنت های کوچک یا بزرگ در سینه های خود نبودند. به همین دلیل برای برداشتن ایمپلنت های سینه اقدام می کردند.

بیشتر خانم هایی که اقدام به تعویض پروتز سینه می نمایند، اصولا بین ۳۰ تا ۵۴ سال سن دارند. البته جراحان زیبایی بیشتر در مورد تمایل به جذابیت در خانم های بالای ۲۰ سال صحبت می کنند. از این رو این افراد در این سنین اقدام به جراحی پروتز سینه می نمایند.

اما در سن ۴۰ سالگی، بیشتر این کار باید بر روی سلامتی متمرکز گردد. این خانم ها اصولا در حال سپری کردن برهه ای از زندگی خود می باشند، که ایمپلنت های سینه برایشان تقریبا از اهمیت خارج می شود. از این رو با تعویض پروتز سینه یا برداشتن آن، ترجیح می دهند، تا سینه هایی کوچکتر داشته باشند.

می دانیم که در دورانی زندگی می کنیم، که تناسب اندام امری کاملا طبیعی است. امروزه تمایل به داشتن سینه های کوچک و طبیعی بیشتر شده و خانم ها روی به برداشتن ایمپلنت سینه و تعویض پروتز سینه آورده اند.

خانم ها با برداشتن پروتز سینه و یا تعویض انها، سینه های خود را کوچک تر می کنند. زیرا این مسئله در عصر حاضر، طرفداران بیشتری یافته است.

عوارض و خطرات برداشتن پروتز سینه

هر عمل و جراحی به طور کلی عوارضی را با خود به همراه خواهد داشت. برخی از شایع ترین خطرات و عوارض عمل برداشتن پروتز سینه می توانیم به انقباض کپسولی، فروکش کردن سینه ها به دلیل پاره شدن ایمپلنت های سالین، و برداشتن یا تعویض پروتز سینه به دلیل نشتی یا پارگی اشاره نماییم.

برخی از عوارض خفیف که در عمل ترمیم پروتز سینه با ان روبرو هستیم، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • تورم غذذ لنفاوي
  • نازک کردن و منقبض شدگی پوست
  • جمع شدن مایعات در زیر پوست( سروما)
  • عفونت
  • اِسکار
  • عوارض ناشی از بیهوشی
  • درد سینه
  • جابه جایی ایمپلنت
  • اثرات روانشناختی
  • از دست دادن احساس در نوک سینه
  • نکروز( مرگ بافت ها)
  • قابل مشاهده بودن ایمپلنت زیر پوست

تمامی این موارد می توانند به صورت خفیف یا شدید پس از جراحی تعویض پروتز سینه در بیمار بروز نمایند.

مدت ماندگاری پروتز سینه چقدر است؟

FDA در مورد طول عمر پروتز های سینه زمانی تقریبا ۱۰ الی ۱۵ را تخمین زده است. برخی از عوارض این جراحی همچون شرایط استثنایی، انقباض کپسولی و .. همگی می توانند این مدت و طول عمر را کوتاه نمایند. از این رو هرچه قدر در سنین کمتری اقدام به عمل پروتز سینه نمایید، بیشتر نیاز به برداشتن یا تعویض پروتز سینه خواهید داشت.

برخی از جراحان این زمان را که توسط FDA بیان شده است، انتقاد نموده و بیان می کنند که طول عمری ۱۰ ساله برای پروتز سینه، تنها یک خیال است و واقعیت ندارد. اما هنوز برخی دیگر از جراحان به بیماران خود مدتی ۱۰ ساله جهت تعویض پروتز سینه زمان می دهند.

پروتز سینه برای زیبایی بیشتر

یعنی هر ۱۰ سال یکی بار باید اقدام به تعویض یا برداشتن پروتز سینه نمایند. این مسئله نیز از طرف سایت ها به صورت معمول به اشتراک گذاشته می شود. با این شرایط نباید به ۱۰ سال طول عمر چندان اعتمادی نمود. اما مواردی هم بوده اند که دقیقا این مدت تعویض پروتز سینه انجام نداده اند.

مثلا کسانی که در بالای ماهیچه سینه ایمپلنت کار گذاشته اند، که البته این روش برای یک دهه پیش میباشد، بیشتر ممکن بود احتمال بروز انقباض کپسولی رخ دهد. پس نیاز به برداشتن ایمپلنت ضرورت می یافت. اکثر بیماران در طول ده سال عمل هایی را برای نگهداری و محافظت از ایمپلنت انجام می دهند.

برخی دیگر از جراحان در مورد طول عمر پروتز و تعویض پروتز سینه به پارگی ایمپلنت اشاره می کنند. اگر پوسته دچار ضعف شود، این پارگی در ایمپلنت رخ خواهد داد. از این رو در روش های پروتز سینه سیلیکونی و آب نمکی، احتمال بروز پارگی بیشتر از مدل های جدید وجود دارد.

آمارها نشان می دهد که روش های پروتز سینه جدید، نرخ پارگی کمتری دارند. برای ایمپلنت های اولیه بین ۵ تا ۱۰ درصد در طول ۱۰ سال و ایمپلنت های جدید بین ۱ تا ۳ درصد در طول ۱۰ سال پارگی رخ داده است.

دوران نقاهت پس از عمل تعویض پروتز سینه چقدر است؟

اصولا این دوران نقاهت در افراد مختلف است.از طرف دیگر به عوامل گوناگونی بستگی دارد. این که نوع عمل چیست، آیا باید ایمپلنت برداشته شود، یا تعویض گردد و… همگی از اهمیت برخوردار می باشند. پس از این احتمالا ۲ تا ۳ روز نیاز به سیستم زهکشی زخم خواهید داشت.

پس از عمل هم ۳ تا ۴ هفته باید از گن استفاده کنید. دوران نقاهتی که باید پس از تعویض پروتز سینه داشته باشید، تا بتوانید مجددا به سر کار باز گردید از این قرار است:

  • برداشتن پروتز سینه و لیفت سینه: ۷ تا ۱۰ روز
  • کپسولوتومی و برداشتن پروتز سینه: ۶ الی ۷ روز
  • برداشتن پروتز سینه: ۵ الی ۷ روز
  • تعویض پروتز سینه: ۷ الی ۸ روز

در طول این دوران باید به طور کامل دستورات پزشک خود را انجام دهید. تا از هر گونه عوارض جانبی پیشگیری نمایید. باید ها و نباید های تعویض پروتز سینه باید توسط بهترین جراح پروتز سینه به بیمار بیان شود. حتی نحوه مراقبت از زخم نیز باید به بیمار توضیح داده شود. پس از آن نیز باید مشخص شود مجددا کی باید بیمار به پزشک مراجعه کند.

برداشتن پروتز به دلیل بیماری و خطر سلامتی

برخی از خانم ها به دلیل این که از سلامتی خود نگران می شوند، اقدام به برداشتن پروتز سینه می نمایند. زیرا FDA در ماه مارس اعلام نمود بیش از ۹ نفر در اثر ابتلا به بیماری نادری که از دسته سرطان ها می باشد، به دلیل استفاده از ایمپلنت سینه جان باختند.

برخی دیگر از خانم ها هم به دلیل بروز مشکلاتی نظیر ورم، درد مفاصل، جوش و … اقدام به برداشتن پروتز می نمایند. البته می دانیم که این موارد تنها بخشی از مشکلات ایمپلنت بوده و دردهای عضلانی، خستگی، مشکلات شناختی، آلرژی های شدید، مشکلات تیروئیدی و… نیز از جمله عوارض تعویض پروتز سینه به شمار می روند.

البته بیشتر پزشکان معتقد هستند، این بیماری ها و مشکلات به دلیل ورود یک جسم خارجی درون بدن اتفاق می افتد.

برخی دیگر نیز هنوز در مورد تعویض پروتز سینه تردید ندارند، حتی در سایت های مختلف می توانید شاهد باشید که افراد زیادی در مورد این مشکلات و خطرات صحبت می کنند، اما بیشتر افرادی که اقدام به پروتز سینه می نمایند، هیچ کدام از این دلایل مد نظرشان نبوده است.

گزارشات مربوط به عمل برداشتن پروتز سینه

این عمل رضایت بسیاری از بیماران را در پی داشته است. بیشترین افرادی که اقدام به برداشتن یا تعویض پروتز سینه نموده اند، ۱۰۰% از این اقدام خود راضی بوده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button