مطالب سایت جنبه تجویزی ندارد و صرفا جهت اطلاع عمومی شما می باشد، قبل از هر اقدامی باید توسط پزشک متخصص ویزیت شوید.

هزینه جراحی بینی گوشتی

هزینه جراحی بینی گوشتی

هزینه جراحی بینی گوشتی چقدر است و چه مواردی در تعیین قیمت جراحی تاثیر گذار می باشد. هزینه جراحی بینی گوشتی اولین سوالی است که فرد بیمار قبل از انجام جراحی به دنبال پاسخ آن می گردد و برای پیدا کردن جواب آن مطب ها و پزشک های زیادی را ملاقات میکند تا بتواند محلی مناسب و با قیمت ارزانتر برای انجام جراحی زیبایی بینی پیدا کند. همانطور که می دانید قیمت جراحی بینی در مطب های مختلف متفاوت بوده و عوامل زیادی ممکن است در بالا یا پایین رفتن قیمت تاثیر گذار باشند اما نمی توان قیمت ثابت و مشخصی را برای انجام عمل زیبایی بینی پیدا کرد.همین امر باعث می شود تا برخی افراد سودجو هزینه جراحی بینی گوشتی و بینی استخوانی را بسیار بالا ببرند و همچنین برخی افراد نیز با ارائه قیمت‌های بسیار پایین سعی در جذب مشتری دارند.

به طور مثال اگر مدتی در میان پزشکان رفت و آمد کرده و به مطب‌های آنها سر بزنید، متوجه خواهید شد که برخی از پزشکان ممکن است جهت جراحی بینی دستمزد بسیار پایین و حدود ۳ تا ۵ میلیون تومان دریافت کنند و برخی دیگر ممکن است دستمزدی حدود ۲۰ تا ۲۵ میلیون تومان از شما بگیرند که اختلاف این رقم ها بسیار زیاد است.

اما چه عواملی باعث ایجاد این اختلاف فاحش می گردد؟ هزینه منطقی و معقول جهت جراحی بینی گوشتی چقدر است؟

عوامل موثر در هزینه جراحی بینی گوشتی

به طور میانگین هزینه جراحی بینی گوشتی کمی بیشتر از هزینه جراحی بینی استخوانی است و سختی انجام جراحی باعث این اختلاف قیمت می گردد.

اما دلیل اصلی بالا بودن یا پایین بودن قیمت جراحی بینی در مناطق مختلف و در مطب های گوناگون و بسته به عوامل و موارد زیر است که از جمله مهمترین آنها می توان موارد زیر را عنوان کرد:

تجربه و مهارت جراح :

یکی از مواردی کهدر افزایش قیمت انجام جراحی بینی بسیار موثر است، تجربه و مهارت جراح است که باعث ایجاد نتایج بسیار موفق تر در شرایط مختلف بینی می گردد.

همانطور که می دانید، بینی جزو اصلی صورت محسوب شده و تغییر در ساختار بینی باعث ایجاد تغییر بسیار زیاد در چهره افراد می گردد. در نتیجه هیچ کس دوست ندارد که بعد از انجام جراحی بینی شاهد نتیجه ناموفق بوده و ظاهر صورت خود را خراب کند.

به همین جهت جراحانی که دارای مهارت و تجربه بیشتری هستند به هزینه جراحی بینی گوشتی و بینی استخوانی را بسیار بیشتر از افرادی که تجربه کمتری دارند دریافت خواهند کرد.

زیرا اطمینان دارند که مهارت آنها باعث ایجاد نتایج بسیار موفق و خوب می گردد البته معیار و محدودیتی جهت تعیین قیمت‌ها وجود ندارد.

شکل و ساختار بینی :

شکل و ساختار بینی فاکتور بسیار مهمی در تعیین نتیجه جراحی و همچنین قیمت تمام شده جراحی بوده و افرادی که دارای بینی گوشتی و غضروفی هستند و معمولاً باید هزینه بیشتری برای عمل بینی خود پرداخت کنند اما هزینه جراحی بینی استخوانی کمی ارزانتر خواهد بود. در نتیجه هر چه شکل و ساختار بینی پیچیده تر باشد، قیمت جراحی نیز بالاتر خواهد رفت.

قیمت عمل بینی گوشتی

منطقه و شهر :

یکی دیگر از فاکتورهای تاثیرگذار در هزینه جراحی بینی گوشتی و سایر بینی ها، شهر و منطقه ای است که مطب پزشک در آن قرار داشته و بیمار برای انجام جراحی به آن مطب مراجعه می‌کند.

به طور مثال هزینه جراحی بینی در شهر تهران بسیار بالاتر از شهرهای دیگر خواهد بود و همچنین در مناطق مختلف تهران نیز هزینه های انجام جراحی بینی با یکدیگر تفاوت دارند.

دلیل اصلی آن نیز به گفته خود پزشکان، وجود امکانات و تجهیزاتی است که در شهرهای بزرگ تر در اختیار آنها قرار می گیرد و همچنین با توجه به سطح منطقه قیمت ها بالا تر و پایین تر خواهند رفت.

چه عواملی باعث ارزان شدن قیمت جراحی  بینی می گردد ؟

شاید کلید و یا دیده باشی که در برخی مطب ها انجام عمل‌های جراحی با نرخ بسیار پایین انجام می گیرد و دلیل ارزان بودن جراحی در این مطب ها ممکن است عدم تجربه و یا مهارت جراح باشد.

همچنین بسیاری از افراد تازه کار نیز با انجام جراحی های ارزان قیمت سعی دارند تا به نحوی علاوه بر کسب درآمد تجربه کاری خود را نیز بالا ببرند به همین دلیل دستمزد آنها پایین خواهد بود.

علاوه بر این برخی افراد نیز در روز چندین نوبت عمل جراحی را پشت سر هم انجام داده و همین امر باعث کاهش دستمزد آنها می شود اما در زمان انجام جراحی نمی توان دقت کافی و لازم را داشته باشند و و ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در بیمار گردند.

هزینه جراحی بینی گوشتی

همانطور که گفته شد هزینه جراحی با توجه به نوع بینی و شرایط ساختاری بینی که شامل ضخامت پوست بینی، وجود یا عدم وجود پولیپ،انحراف در مسیر تنفسی و… است تعیین می گردد.

طبیعتاً بینی که مشکلات کمتری دارد قیمت جراحی پایین‌تر نیز خواهد داشت و هر چه مشکلات و درمان های لازم در هنگام جراحی بیشتر باشد هزینه تمام شده نیز بالاتر خواهد رفت.

به همین دلیل در جراحی بینی های گوشتی، با توجه به اینکه ضخامت پوست در بینی های گوشتی بیشتر از بینی های استخوانی بود و ساختار انعطاف پذیری دارند، انجام جراحی کم پیچیده تر و حساس در خواهد بود.

زیرا خطوط تیز و زاویه های بینی در زیر پوست ضخیم قرار گرفته و ایجاد تغییرات در هنگام جراحی به سختی مشخص میشود و پزشک نمی‌توانند همانند جراحی بینی استخوانی، دسترسی کافی به تمام قسمت های بینی داشته باشد.

به همین دلیل معمولا هزینه جراحی بینی گوشتی بالاتر از بینی استخوانی بوده و حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون می‌باشد. اما در برخی مطالب ها با توجه به دلایلی که قبل تر توضیح داده ایم ممکن است هزینه های پایین تری دریافت شود که ترجیحاً مراجعه به آنها توصیه نمی گردد.

در برخی مطب ها نیز ادعا دارند که با استفاده از تکنولوژی لیزر می توانند جراحی بینی های گوشتی را انجام دهند و بدون خون ریزی ظاهری خوب در آن ایجاد کند.

توجه داشته باشید که جراحی با استفاده از لیزر جهت اصلاح و ایجاد تغییرات در بینی غیر ممکن است و نمی توان انحرافات بینی، قوز بینی و حتی افتادگی نوک بینی را با استفاده از لیزر درمان کرد. در نتیجه استفاده از این روش بدون اعتبار و ناموفق بوده و ارزش هزینه کردن را ندارد.

هزینه جراحی بینی گوشتی به همراه جراحی ترمیمی

گاهی اوقات بعد از انجام جراحی، مشکلاتی از قبیل مشکل تنفسی یا ظاهر نامناسب، باعث می شود تا بیمار دوباره به مطب پزشک مراجعه کرده و درخواست جراحی ترمیمی نماید.

انجام جراحی ترمیمی بینی هزینه جداگانه از جراحی اولیه داشته و سختی انجام این کار نیز بسیار بیشتر از جراحی اولیه می‌باشد. به همین منظور بسیاری از پزشکان باید مطمئن شوند که بیمار واقعا دچار مشکل شده تا جراحی ترمیمی را برای او انجام دهند.

عمل ترمیمی انواع مختلفی دارد که می تواند از یک جراحی ساده برای حذف استخوان اضافه تا تغییرات اساسی در ظاهر بینی فرد باشد. در بینی هایی که فوق العاده کوچک شده اند و یا دفورمیتی شدید دارند نیاز به پیوند غضروف گوش یا دنده وجود دارد که قطعا هزینه های بالاتری نسبت به دیگر جراحی ها دارد.

پرداخت هزینه جراحی بینی گوشتی توسط بیمه

بسیاری از بیمه ها به ندرت حاضر به پرداخت هزینه های کمکی جهت انجام جراحی بینی می گردد و جراحی بینی را تحت پوشش خود قرار نمی دهند. به همین دلیل بهتر است قبل از انجام جراحی حتماً به سراغ مرکز بیمه خود مراجعه کرده و از آنها در این خصوص سوال کنید.

زیرا از نظر بیمه جراحی بینی جزو جراحی های زیبایی و کاملاً اختیاری بوده و ضرورتی در انجام آن نیست و تحت پوشش قرار نخواهد گرفت. البته برخی شرکت‌های بینی به دلایل پزشکی مانند شکستگی و مشکلات شدید تنفسی حاضر به پرداخت هزینه های جراحی بینی می شوند اما اثبات این دلایل به نماینده بیمه کم مشکل است.

قبل و بعد عمل جراحی پلاستیک بینی گوشتی

مراقبت های قبل از انجام جراحی

قبل از انجام جراحی بینی برخی موارد باید انجام شود که ممکن است هزینه هایی را در بر داشته باشد، این موارد عبارتند از:

  • انجام آزمایش خون
  • عکسبرداری آتلیه قبل از جراحی
  • هزینه مشاوره عمل بینی
  • انجام سی تی اسکن جهت تشخیص انحرافات و مشکلات بینی
  • خرید داروها و مواد مورد نیاز در هنگام جراحی مانند داروی بیهوشی

مرابت های بعد از انجام جراحی

تمام هزینه‌ های جراحی قبل از انجام جراحی به طور کامل دریافت می گردد اما برخی موارد نیز وجود دارد که ممکن است انجام آنها بعد از جراحی هزینه هایی را نیز در بر داشته باشد که باید به صورت جداگانه آنها را پرداخت کرد.

از جمله این هزینه ها می توان به هزینه ویزیت های بعد از جراحی در نوبت‌های چند هفته یا چند ماهه و همچنین خرید چسب و پانسمان و وسایل بهداشتی جهت نظافت و مراقبت از بینی بعد از جراحی اشاره کرد.

نکاتی در خصوص بیهوشی حین جراحی

برخی افراد تصور می کنند که برای جراحی بینی و به خصوص جراحی بینی گوشتی نیازی به انجام بیهوشی نیست و می‌توان جراحی را با استفاده از بی حسی موضعی انجام داد.

اما با توجه به اینکه انجام جراحی به صورت کم تهاجمی صورت گرفته و درد زیادی ممکن است ایجاد کند به همین منظور نحوه جراحی نیاز به دوز مشخصی از داروی بیهوشی از تا بتوان عمل را بدون ایجاد حس درد در بیمار انجام داد.

در برخی اوقات نیز ترجیح می‌دهد که بیهوشی کامل در بیمار ایجاد کرده تا هیچ گونه دردی را حین جراحی حس نکند و تسلط بیشتری برای جراحی ایجاد گردد. البته برخی افراد نیز طرح دوست ندارند که حالت تهوع و استفراغ بعد از خارج شدن از حالت بیهوشی تجربه کند، به همین منظور جراح با استفاده از داروهای ضد تهوع و ضد استفراغ در کنار داروهای بیهوشی از بروز هم چنین حالتی پیشگیری می کند.

اما توجه داشته باشید که در صورت استفاده از داروهای بی حسی، حالت تهوع و استفراغ در طول عمل ممکن است باعث بالا رفتن فشار خون و ایجاد تورم، کبودی و خونریزی حین جراحی گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Button